Implică-te

Voluntariat

Poți fi voluntar Parakletos și poți ajuta consumatori aflați în nevoie.

Programul de instruire organizat de Asociația Parakletos va asigura voluntarilor pregătirea necesară pentru a-i asista și a le răspunde consumatorilor la întrebările pe care le adresează prin intermediul site-ului.

Spre deosebire de cheltuielile efectuate de autoritățile publice, care sunt opace, în cazul sumelor direcționate Asociației Parakletos puteți urmări modul cum sunt gestionați banii dvs.

Volunteers supporting each other

Suntem aici pentru tine

Ai o întrebare?

Lasă-ne un mesaj cu întrebarea ta sau detalii despre situația cu care crezi că te putem ajuta. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Money.

Redirecționare 3%

Redirecționați către Asociația Parakletos 3,5% din impozitul pe venit sau puteți convinge agenții economici să direcționeze către aceeași asociație 3,5% din impozitul pe profit.

Suma reprezentând 3,5% nu este un cost pentru cel care face redirecționarea, ci o modalitate de a susține Asociația Parakletos în realizarea proiectelor sale de protejare a consumatorilor.

Prin completarea formularului, veți putea susține asociația pe o perioadă de 2 ani consecutivi – lucru ce se obține simplu, prin bifarea căsuței corespunzătoare din formular.

Pentru detalii, ne puteți contacta pe adresa de mail contact@parakletos.ro

Pașii de urmat sunt:

1. completarea formularului (strict rubrica I. Date de identificare a contribuabilului) și

2. depunerea formularului completat, la ghișeu/trimiterea online a formularului completat către administrația fiscală teritorială/trimiterea formularului completat prin poștă cu scrisoare recomandare, cu confirmare de primire.